MANİSA / KULA - Mehmet ve Hüseyin Tosun Ortaokulu

May

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İLÇEMİZDEKİ VALİ MUZAFFER ECEMİŞ ORTAOKULU'NUN DÜZENLEDİĞİ BİLİM FUARINI ZİYARET ETTİ.

May

Kula Kaymakamlığı tarafından yürütülen ‘’Kitap Köprüsü’’ projesinin sergisi 02 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 11.00’de Kula Hükümet Konağı bahçesinde yapılmıştır. Kampanyaya katılan okulumuz da öğrenci ve öğretmenlerle topladıkları kitapları deprem bölgesindeki kurumlara sergiden sonra göndermiştir. Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi okul yönetimi olarak tebrik ediyoruz.

Nis

MANEP 2024 kapsamında okulumuz 6. ve 7. sınıf öğrencileri Manisa' da Her Yerde İngilizce Projesi kapsamında Kahoot Bilgi Yarışmasına katılmıştır. Öğrencilerimiz başarı bir şekilde okulumuzu temsil etmiştir.

Nis

2024-2028 Okulumuz Stratejik Planı

Mrt

ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖNDERDİĞİ EĞİTİM MATERYALLERİ ÖZEL EĞİTİM ALT SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA, 5/A ÖĞRENCİLERİNDEN AYŞE ÖZKARA DERECE ALARAK (İLÇE 3.) OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETMİŞTİR. ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ OKUL YÖNETİMİ OLARAK TEBRİK EDER VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Mrt

Okulumuzda Kula Atıksu Arıtma Tesisi gezisi yapılarak, öğrencilerimiz bu konuda bilgilendirildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler jüri karşısında İstiklal Marşı'mızı ezbere okuyarak en yüksek puanı almak için yarıştı.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı tüm okul öğrencilerine yönelik uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalar ile Proje Komisyonumuz ve Öğrencilerimiz projeye katkı sağlamıştır.

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILI ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI ETKİNLİKLERLE VE VELİLERİN KATILIMIYLA COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

May

Okulumuz, İlçede Ortaokul 7. Sınıflar arası Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında yapılan yarışmaya katılmıştır.

Yarışmaya öğrencilerimizi hazırlayan Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Senem KARABULUT'u ve katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi okul yönetimi olarak tebrik ediyoruz.

SINIFLAR ARASI KIZ VOLEYBOL TURNUVASI

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MEDENİ AY ÖNCÜLÜĞÜNDE SINIFLAR ARASI KIZ VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

FİNAL MAÇINDA 8/A VE 7/A SINIFI ARASINDAKİ ÇEKİŞMELİ MAÇI 8/A SINIFI KIZ VOLEYBOL TAKIMI KAZANARAK 1. OLDU.

SINIFIMIZI VE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİ OKUL YÖNETİMİ OLARAK TEBRİK EDİYORUZ. KATKILARINDAN DOLAYI OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MEDENİ AY'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MEDENİ AY ÖNCÜLÜĞÜNDE SINIFLAR ARASI ERKEK FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

FİNAL MAÇINDA 8/A VE 7/A SINIFI 4-4 BERABERE KALMASIYLA PENALTILARDA 8/A SINIFI ERKEK FUTBOL TAKIMI 1. OLDU.

Mrt

OKULUMUZUN KIZ FUTBOL TAKIMI KAYMAKAMLIK TURNUVASINA BAŞLADI.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KULA'DAKİ "KENDİN YAP ATÖLYESİNİ" ZİYARET ETTİ.